Vergadering geannuleerd, Wijkschouw niet

De maatregelen om verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan blijven vooralsnog onverminderd van kracht.  Om die reden moeten wij dan ook afzien van de vergadering van ons Wijkplatform op woensdag 20 mei 2020.

Wilt u de actuele ontwikkelingen rondom het corona-virus en de maatregelen in Woerden blijven volgen, kijk dan op https://www.woerden.nl/inwoners/liveblog-coronavirus-woerden

De Wijkschouw

Traditioneel gaan we in juni de wijk in voor de Wijkschouw. Daarbij nodigen we dan ook specifiek de politiek uit. Omdat dit evenement doorgaans toch door meer dan 3 personen wordt bezocht vormt dat dit jaar een uitdaging.

Vandaar deze oproep:
Op woensdag 17 juni 2020 willen we graag onze mooie wijk Schilderskwartier digitaal voor het voetlicht brengen, zowel voor de politiek als overige belangstellenden.
Wilt u / kunt u ons helpen om deze Wijkschouw te realiseren ? Heeft u ideeën hoe dit vorm te geven, bijvoorbeeld met video-presentaties, heeft u al filmpjes of kunt u / wilt u die maken met uw mobiele telefoon, kent u iemand die ons zou willen helpen ? Heeft u ideeën over de onderwerpen die we kunnen tonen of die we bespreekbaar kunnen maken?

Neem dan kontakt met ons op via wpfskw@live.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *