Duurzame energie

Namens het team Energietransitie van de gemeente Woerden bericht ik u:

Vanwege de coronamaatregelen zijn vorige maand de fysieke bijeenkomsten over het grootschalig opwekken van energie afgelast. Om in gesprek te blijven met de inwoners wordt een aantal activiteiten deze periode online voortgezet. Zou u deze informatie met uw achterban willen delen, zodat zij op de hoogte zijn van deze sessies?

U kunt online kennis opdoen via een webinar, meepraten tijdens online sessies en uw input geven via een online enquête.

21 april: een webinar om kennis en informatie op te doen over windmolens en zonnevelden

Een webinar is een interactieve live-uitzending via internet. De uitzending wordt opgenomen en is later terug te kijken. Tijdens het webinar gaat een gespreksleider in gesprek met een landschapsarchitect, een vertegenwoordiger van een energiecoöperatie en een inwoner die dicht in de buurt van grootschalige opwek woont. Via foto’s en filmpjes kunt u ook visueel mee op een ‘tour’ langs energieprojecten.

12 en 20 mei: twee online sessies waarin u mee kunt praten over grootschalige duurzame energie

Er worden twee online sessies georganiseerd als vervanging van fysieke inloopavonden. Via een digitaal platform kunt u meedenken en praten over grootschalige duurzame energie. Bij de start van de sessie krijgt u een korte uitleg over het verloop van de avond en het participatieproces over grootschalige duurzame energie. Vervolgens gaat u in kleinere groepen in gesprek over 9 energiekeuzes. De keuzes zijn bedoeld om het gesprek aan te wakkeren, waardoor de gemeente meer inzicht krijgt in de energievoorkeuren van Woerden.

Doorlopend: online enquête

Via de online enquête kunt u uw mening geven over grootschalige duurzame opwek. In de enquête worden dezelfde vragen als tijdens de online sessies behandeld. Klik hier om de enquête in te vullen via SurveyMonkey.

Aanmelden

Aanmelden voor het webinar en de online sessies kan via via SurveyMonkey.

U ontvangt uiterlijk een dag van tevoren een bevestigingsmail met daarin een link naar de digitale omgeving en een korte uitleg over het gebruik ervan. Meldt u zich op de dag zelf aan, dan ontvangt u deze mail kort voor aanvang van de online sessie.

Informatie op website van de gemeente:

Meer informatie kunt u vinden via

https://www.woerden.nl/inwoners/duurzameopwek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *