Peuken ?

Actie 

Zero waste steekt samen met de gemeente Woerden de handen uit de mouwen. We willen iets doen om met z’n allen in een schonere leefomgeving te wonen. Daarom gaan we van zaterdag 1 oktober t/m donderdag 13 oktober Woerden peuk vrij maken.

Want: Minder peuk is meer leuk.

Meedoen

Raap jij ook een pot vol met peuken? In een half uur kun je ongeveer 260 peuken rapen en heb je een jampot vol. Je clubgenoten, collega’s, buren, familie doen vast ook mee.

Hoe:

Lever je pot in bij de Duurzaamheidswinkel met een sticker er op waar je geraapt hebt en evt het aantal. We zetten de etalage van de winkel vol met potten. Op een kaart laten we zien waar er peuken zijn geraapt en we maken een lijst met verenigingen, familie’s, bedrijven die peuken hebben geraapt.

Waarom: Een schonere leefomgeving voor iedereen.

Doe je mee?

Meld je aan om die dag Woerden een stuk schoner te maken, door met elkaar zoveel mogelijk peuken op te ruimen, maar ook om het probleem in kaart te brengen en samen over oplossingen na te denken.

Omdat het voor de organisatie en voor de media aandacht handig is te weten hoeveel deelnemers er zijn, vragen we je dit korte formulier in te vullen op de site. https://duurzaamwoerden.nl/minder-peuk-meer-leuk/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *