Open Ochtend Logeerhuis 24 september

U kunt gebruik maken van ons Logeerhuis als er sprake is van intensieve zorg die u thuis ontvangt van uw mantelzorger, en waarbij gezien het ziektebeeld verwacht wordt dat deze zorg steeds zwaarder wordt. Daardoor is sprake van hoge belasting van de mantelzorger, en soms ook dreigende overbelasting. Logeren in het Logeerhuis helpt die overbelasting te voorkomen.
U hebt deze zorg bijvoorbeeld nodig omdat u Alzheimer, Parkinson of een andere ongeneeslijke ziekte hebt, of er sprake is van niet aangeboren hersenletsel.
Voor de mantelzorger kan het fijn zijn wanneer de zorg voor u tijdelijk uit handen wordt gegeven doordat u gebruik maakt van het Logeerhuis.

Een kijkje nemen in het logeerhuis kan prettig zijn om de sfeer te ervaren. Wanneer mensen die zorg ontvangen samen met hun mantelzorger komen kijken is men altijd positief verrast. Een ‘vakantieplek’ aan de rand van het Bredius. Even de zorg uit handen mogen geven als mantelzorger in de wetenschap dat je partner, vader, moeder enz. ook op een prettige plek zit waar men met aandacht en tijd jouw naaste goed verzorgt.

Komende zaterdag 24 september is de maandelijkse Open Ochtend. Kom gewoon eens langs en kijk je ogen uit !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *