Corona-update

Er komen versoepelingen aan van de maatregelen tegen de verspreiding van het Corona-virus Covid-19. Echter, deze laten vooralsnog geen (grote) bijeenkomsten toe als de 1,5 meter niet kan worden gewaarborgd. Dit leidt ertoe, dat wat het Wijkplatform betreft de volgende evenementen worden geannuleerd:

  • de Wijkschouw van 17 juni 2020
  • het Wijkfeest van 17 september

We hebben gepoogd om een – corona-vrij – alternatief te vinden voor de Wijkschouw, en daar zijn we helaas niet in geslaagd.

Als er geen nieuwe virus-uitbraak komt zouden vergunningplichtige evenementen Рonder voorwaarden Рvanaf 1 september door kunnen gaan. De onzekerheid daaromtrent maant tot voorzichtigheid in plannen en afspraken, waardoor feitelijk de voorbereidingstijd voor het Wijkfeest onvoldoende is. In samenspraak met de winkeliersvereniging en het bestuur van het Wijkplatform heeft het Wijkfeest-comité besloten het Wijkfeest voor 2020 te annuleren en alles door te schuiven naar een hopelijk corona-vrij 2021.

Wilt u de actuele ontwikkelingen rondom het corona-virus en de maatregelen in Woerden blijven volgen, kijk dan op https://www.woerden.nl/inwoners/liveblog-coronavirus-woerden

Overigens komt het bestuur van het Wijkplatform nog regelmatig bijeen om de stand van zaken in de wijk te bespreken, Wilt u iets onder de aandacht van het bestuur brengen ? Stuur dan een e-mail naar wpfskw@live.nl.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *