Werk in Uitvoering

De lente is in aantocht en spontaan bloeien ook de straten op, althans, ze zijn opgebroken of versperd.
In het Schilderskwartier worden we al weken geconfronteerd met een afgesloten (deel van de) Jozef israëlslaan en de Boerendijk. Elders in de stad worden we geconfronteerd met stremmingen op de Oostdam en Oostsingel, er zijn “nutswerkzaamheden” bij de Utrechtsestraatweg en de Oudelandseweg. Zo wordt het langzamerhand een behoorlijke opgave om bijvoorbeeld van de A12 naar het Tournoysveld te komen.

Wat de herinrichting van de Boerendijk betreft:
Er zijn diverse voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd op het traject Jozef Israëlslaan – Boerendijk en langs een gedeelte van de Hoge Rijndijk. Een groot deel van de beschoeiing is vervangen, er zijn bomen gesnoeid, het hekwerk van de Prinsenbrug is opgeknapt en momenteel worden de laatste werkzaamheden aan de renovatie van de Kwakelbrug uitgevoerd.
Sinds november voert aannemer Van Vulpen op meerdere locaties nutswerkzaamheden uit rondom het gebied Boerendijk – Jozef Israëlslaan. Hier worden kabels en verouderde (gas)leidingen in opdracht van Stedin vervangen en diverse aanpassingen uitgevoerd aan het telecommunicatie- en waterleidingnet.
De echte werkzaamheden moeten nog worden gepland en wel op een dusdanige manier, dat de overlast tot een minimum wordt beperkt. Zodra hierover duidelijkheid is zullen wij deze publiceren.
De volledige uitleg van de projectleider treft u hier aan.

Werk in Woerden
Sinds december verschijnt bij de gemeente de nieuwsbrief: Werk in Woerden. Hierin staan kort de diverse werkzaamheden opgesomd, die de gemeente aan het uitvoeren is. Wij hebben deze integraal overgenomen in: Werk in Woerden

Maar… er gaat nog meer aankomen. Oasen gaat een bouwweg aanleggen, zie dit bericht. Voor de Wilhelinaschool wordt gezocht naar een locatie voor een tijdelijk gebouw. Naast het extra verkeer door de stremmingen zal dit ook tot extra verkeer in het Schilderskwartier leiden. Mocht u bang zijn de weg kwijt te raken, kijk dan voordat u gaat rijden op deze website. Hier vindt u alle actuele stremmingen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *