Doe jij mee met de Opschoondag ?

Ook dit jaar willen de Woerdense kerken weer meedoen aan de Landelijke Opschoondag op zaterdag 18 maart. De Missionaire Commissie van de Kruiskerk / Opstandingskerk heeft hiertoe het initiatief genomen. De startlocaties zijn dit jaar de Kruiskerk, Opstandingskerk, Rehobothkerk, het Baken en een locatie in Zegveld. Gemeenteleden én andere enthousiaste Woerdenaren kunnen zich vanuit elk van deze locaties inzetten om de buurten schoon te houden. Dit is niet alleen goed voor het milieu, het is ook nog eens gezellig en fijn om samen de handen uit de mouwen te kunnen steken en te zorgen voor de aarde!

Wat gaan we doen?

Zaterdagmorgen 18 maart zijn op elke locatie mensen aanwezig om tussen 9.15 en 9.30 uur de deelnemers te ontvangen. Zij voorzien iedereen van materialen (zoals prikkers, hesjes, handschoenen en afvalzakken) en praktische informatie. Rond 9.30 uur is er een gezamenlijke start, waarna iedereen in tweetallen of in groepjes (en evt. met enthousiaste familie, buren, vrienden, vriendinnen etc.) rond 9.45 uur vertrekt naar de schoonmaaklocaties. Tussen 11.15 en 11.30 uur verzamelen we weer bij de locatie waar je gestart bent. Daar kun je ook de zakken met zwerfvuil en materialen weer inleveren.  Om 11.30 uur sluiten we de activiteit af met een inventarisatie van de opbrengst en het maken van een groepsfoto. Natuurlijk staat er voor iedereen een passend bedankje klaar!

Aanmelden of meer info?
Wil je meedoen aan de opschoonactie? Meld je dan aan via het formulier op https://pknwoerden.nl/blog/landelijke-opschoondag-2023/ en geef jouw gewenste startlocatie aan. Aanmelden kan tot en met zondag 12 maart 2023.

Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met de coördinator per locatie:
Coördinator Kruiskerk en Zegveld: Linda van Amerongen, linda.oskam@hotmail.com, 06-25124026.
Coördinator Opstandingskerk: Jolanda van Tol, opstandingskerk@pknwoerden.nl, 0647139661
Coördinator Rehobothkerk: Marjo Verkerk, marjo_olde@hotmail.com, 06-16302561

Coördinatoren Het Baken: Martine van der Herberg en Mathijs Ardesch, pionier@hetbakenwoerden.nl, 06-39779774

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *