Cadeaukaart voor energiebesparing

Cadeaukaart voor energiebesparende maatregelen in huis

Energiebesparing in uw huis is verstandig, om verschillende redenen. Denk aan het verlagen van uw energierekening, het verhogen van uw wooncomfort en minder impact op het milieu. Energie besparen is ook makkelijk, met kleine stappen kunt u al veel bereiken.

Een groep samenwerkende organisaties heeft daarom gebruik gemaakt van de Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) van de landelijke overheid. De door deze groep aangevraagde subsidie voor het project toepassen kleine energiebesparende maatregelen in huis is toegekend!

De samenwerkende organisaties zijn:

Dit project gaat nu van start in de gehele gemeente Woerden. Let op uw brievenbus, want rond 15 september 2020 ontvangt u een brief met informatie over de mogelijkheden waar u gebruik van kunt maken voor deze kleine energiebesparende maatregelen.

U ontvangt met deze brief een cadeaukaart van € 75,- die u kunt besteden aan:
1. Ledlampen (geen armaturen)
2. Klein isolatiemateriaal (tochtstrips, radiatorfolie, isolatie verwarmingsbuizen)
3. Energiekostenmeter
4. Energiemanager
5. Slimme thermostaat
6. Warmtescan (€ 25,00) *
7. Onafhankelijk energieadvies (€ 75,00) *
Bij drie winkels kunt u deze artikelen aanschaffen: Electroworld De Groot, Gamma en Praxis. De artikelen met * kunt u alleen verkrijgen bij Electroworld De Groot.

In de brief leest u hoe u de cadeaukaart kunt activeren. De actie loopt vanaf 1 oktober 2020 en eindigt als het subsidiebedrag is verbruikt.  U kunt dus vanaf 1 oktober naar de drie winkels gaan.

Voor meer informatie, zie: www.duurzaamwoerden.nl/cadeaukaart

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *