Onze nieuwe wijkambtenaar

Ik wil me even voorstellen aan u: ik ben Ivar Dekkinga en werk sinds kort bij de gemeente Woerden als Beleidsadviseur Gebiedsgericht Werken met als onderdeel de taak van Wijkambtenaar Schilderskwartier (en Dorpsambtenaar Kamerik), als opvolger van Ella Launspach.
Ik ben 56 jaar, wonende in Amersfoort met vrouw en 3 kinderen. Fietser, voetballer en maatschappelijk geïnteresseerd.
Ik heb mijn gehele leven gewerkt in de sectoren Welzijn, Cultuur, Sport en Recreatie. Begonnen als jongerenwerker en als laatste functie wijkmanager. Daarbij heb ik altijd geprobeerd om midden in de samenleving te staan. Ik vind mezelf een verbinder, waarbij ik zowel een denker als een doener ben. Daarbij houd ik van frisse out-of-the-box-ideeën.

Mijn taak zal zijn om verbindingen te leggen tussen de burger (veelal vertegenwoordigd via dorps- en wijkplatforms) en de gemeente, waaronder het bestuur. Vice versa. Met name op het gebied van leefbaarheidsvraagstukken in de dorpen en wijken. Ik zal contacten zoeken met de platforms om zaken tussen gemeente en de wijk zo goed mogelijk te stroomlijnen. Met als doel tevreden burgers en bestuurders.
Daarbij vind ik het belangrijk om goed samen te werken en successen samen te vieren.
Ik hoop jullie van dienst te kunnen zijn.

Ivar Dekkinga / Wijkambtenaar Schilderskwartier
Email: dekkinga.i@woerden.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *