Energiegroep Woerden

Wij zijn geïnspireerd door het onderzoeken van ons 50-er jaren huis, het bijwonen van bijeenkomsten met professionele adviseurs en de ervaringen die andere huiseigenaren met ons deelden. Daardoor ontdekten wij de mogelijkheden die er zijn om ons huis te up-graden.
Wij vinden het bijvoorbeeld erg jammer als er onnodig warmte door de muren, het dak, de vloer en mechanische ventilatie, of roosters en kieren naar buiten weglekt, zoals bij veel huizen helaas nog het geval is. Dat betekent immers niet alleen onnodig gasverbruik, maar ook dat je gedeeltelijk energiekosten betaalt voor het verwarmen van de buitenlucht. Dat is zonde van je geld.

Veel mensen beseffen dit, maar zien op tegen het nemen van stappen om hieraan iets te doen.
Wij hebben daarom Energiegroep Woerden opgericht, een groep van huiseigenaren voor huiseigenaren. Ben je een particuliere huiseigenaar uit Woerden, Harmelen, Kamerik of Zegveld, en wil je de energiekosten van je huis verlagen, dan kun je bij ons terecht met je vragen. Door de kennis en ervaringen van de Energiegroep met je te delen, van isoleren tot warmtepompen en waar op te letten als je iets wilt gaan doen, hopen we je verder op weg te kunnen helpen.

Op donderdag 28 november houden wij een informatie- en ontmoetingsavond in Plein 7, Kerkplein 7, Woerden. Start 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Maar ook daarna kun je met je vragen terecht bij de groep, via energiegroep@duurzaamwoerden.nl
Alex Koopman en Mieke Lendfers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *