De HAP en SEH weg uit Woerden

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Het zal niemand ontgaan zijn: na het besluit om het Hofpoort Ziekenhuis op te geven blijkt het niet mogelijk om de Huisartsenpost en de Spoedeisende Hulp voor Woerden in Woerden te behouden. Daarvan ontvingen we onderstaand persbericht:

Vanaf het nieuwe jaar sluiten de Huisartsenpost Woerden en de Spoedeisende Hulp van het St. Antonius Woerden. De huisartsenpost sluit op 31 december 2017 om 23.30 uur en de Spoedeisende Hulp op 1 januari 2018 om 23.30 uur. Vanaf dan kunnen inwoners uit Woerden en omstreken voor spoedzorg niet meer terecht op de ziekenhuislocatie in Woerden.

 

Situatie vanaf 1 januari 2018

Huisartsenzorg
Op werkdagen kunnen inwoners van Woerden en omstreken overdag (08.00-17.00 uur) terecht bij de eigen huisartsenpraktijk. Voor spoedeisende huisartsenzorg buiten kantoortijden, tijdens de weekenden en feestdagen kunnen zij terecht op de Huisartsenpost Leidsche Rijn in het St. Antonius Ziekenhuis Utrecht (Soestwetering 1). Wanneer het (medisch) noodzakelijk is, rijdt de huisarts een visite. De huisartsenpost werkt op afspraak en is bereikbaar onder het (nieuwe) telefoonnummer: 088 130 96 20.

Spoedeisende Hulp
Voor spoedeisende hulp kunt u terecht bij de Spoedeisende Hulp in het St. Antonius Ziekenhuis Utrecht (Soestwetering 1) of Nieuwegein (Koekoekslaan 1). De locatie Utrecht wordt momenteel uitgebreid met 4 high care behandelkamers en medio 2018 komt er extra röntgencapaciteit. De Spoedeisende Hulp is altijd (24/7) bereikbaar via telefoonnummer 088 320 33 00.

Weet u niet zeker wanneer de Huisartsenpost en wanneer u de Spoedeisende Hulp moet bellen ? In deze flyer staat het nog eens uitgelegd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *