Creatievelingen opgelet

Ontwerp mee aan de Sofa van Woerden

De Meiden van Breuren zoeken ontwerpideeën voor de Sofa van Woerden. Iedereen kan meedoen!

Inleiding

Alle Woerdenaren worden opgeroepen om mee te denken over de beeltenis die wordt afgebeeld op de Sofa van Woerden; de halfronde buitenbank van mozaïek die in het Westdampark komt te staan. Een verbindingsproject geïnitieerd en geregisseerd door de Meiden, voor, door en met Woerden. De ideeën kunnen in alle vormen worden aangeleverd; per email sofavanwoerden@gmail.com; persoonlijke overhandigen kan ook; een afspraak maken kan per e-mail. De sluitingsdatum is 29 november 2019.

De Meiden zullen onder leiding van de design director, Ruud Kooger van Kooger Kunst en Luc4Me de beste ideeën samen brengen tot een compleet Sofa van Woerden ontwerp.

Uitwerking

De Meiden van Breuren zoeken creatieve Woerdenaren.

We leven in een wereld van individualisering, uitsluiting en intolerantie. Een wereld waarin steeds meer muren worden opgetrokken en waar plekken waar men elkaar ongedwongen kan ontmoeten verdwijnen. De Meiden zijn van mening dat laagdrempelige plekken om te ontmoeten en te recreëren nodig zijn!

De droom van de Meiden is daarom dat de Sofa van Woerden, Woerdens meest betekenis- en belevenisvolle ontmoetingsplek wordt. Een monumentaal zitmeubel met een ziel dat mensen samenbrengt. Een bank nodigt uit om op te gaan zitten, wat zorgt voor spontane ontmoetingen.

Alle Woerdenaren kunnen hieraan hun steentje bijdragen. Bijvoorbeeld door ontwerpideeën aan te dragen, straks mee te helpen met het mozaïeken of door betrokken te zijn bij de sociale en culturele activiteiten, die georganiseerd zullen worden, nadat de Sofa is gerealiseerd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *