Corona corona

Tijdens de persconferentie van dinsdag 13 oktober j.l. werd het allemaal duidelijk: de maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van het COVID-19 virus worden verscherpt. Onze regio is op dit moment op het risiconiveau Zeer Ernstig. Hiermee zijn de maatregelen van kracht geworden zoals terug te vinden in de routekaart coronamaatregelen.

Voor het Wijkplatform Schilderskwartier heeft dit als directe consequentie dat voorlopig alle vergaderingen tot aan het einde van het jaar worden geannuleerd: de groepsgrootte moet worden gemaximeerd tot 4 personen.
Het dagelijks bestuur blijft de belangen van de wijk behartigen door rechtstreeks met de gemeente of andere instanties contact op te nemen. Ook zullen we u via de website regelmatig op de hoogte houden van wat er speelt.
Vindt u dat we iets zijn vergeten of wilt u iets aan de orde stellen, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via info@wijkplatformschilderskwartier.nl

Overigens, onze wijkambtenaar Remco Jutstra heeft als vervanging van de jaarlijkse wijkschouw een heuse vlog gemaakt over onze mooie wijk, kijk er op uw gemak eens naar. Zeer aan te bevelen. U kunt het hier vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *