Collecte voor St. Logeerhuis Bredius

 Van 21 mei tot en 25 mei is de collecte voor het Logeerhuis Bredius in Woerden, Kamerik en Harmelen. Voor het derde achtereenvolgende jaar gaan de collectanten op pad voor de geldelijke steun die hard nodig is voor de continuïteit van het Logeerhuis.  

 De collectanten vragen inwoners van Woerden en de kernen om een financiële bijdrage aan het Logeerhuis. Daarnaast geeft de collectant ook informatie over het doel van deze locatie: het ontzorgen van de mantelzorger. Ouderen blijven langer thuis wonen, waardoor veel aandacht en zorg wordt gevraagd van de familie of omwonenden. 

 Het Logeerhuis Bredius zorgt dan voor een mooie logeertijd voor degene die aandacht en zorg nodig heeft, en de mantelzorger heeft daardoor tijd en ruimte om bij te komen of op vakantie te gaan.  Gedurende de afgelopen drie jaar is gebleken dat een dergelijke voorziening onmisbaar is voor de inwoners van Woerden. Een hoge bezettingsgraad van de kamers is daar het bewijs van. 

 Daarnaast heeft het Logeerhuis een andere initiatief opgezet: de Gouden Cirkel. Vrijwilligers, donateurs, bedrijven en sponsoren en collectanten staan hand in hand om het Logeerhuis heen om de logé een mooie en ontspannen tijd in het Logeerhuis te garanderen. De Gouden Cirkel helpt mee de zichtbaarheid en ook de financiële stabiliteit van het Logeerhuis te vergroten.

Het Logeerhuis Bredius is een onmisbare schakel voor de mantelzorger-ondersteuning in het Groene Hart. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *