Armoede en Politieke Partijen

De Raad van Kerken gaat in gesprek met de politieke partijen over Armoede in Woerden.

Welke plannen hebben de politieke partijen om de armoede en de inkomensproblematiek in Woerden aan te pakken? Deze vraag staat centraal tijdens het debat dat de Raad van Kerken organiseert op 6 maart a.s.. Armoede, inkomensverschillen en sociale uitsluiting raken veel mensen. De Raad van Kerken zet zich al jaren actief in voor minima en minderbedeelden in Woerden. Hoe willen de lokale politici zich inzetten voor ieders welzijn? Hoe kunnen wij er voor zorgen dat armoede en sociale uitsluiting in Woerden tot het verleden gaat horen?

Wilt u meepraten aan de vooravond van de gemeenteraadsverkiezingen? U bent van harte welkom! Het debat is vrij toegankelijk. Op 6 maart staat vanaf 19.30 uur de koffie en thee klaar in Ontmoetingscentrum De Plint, Jozef Israëlslaan 20A, Woerden.

Het debat begint om 20.00 uur en duurt tot uiterlijk 22.00 uur. Carla van der Vlist leidt het debat. Zij was vanuit Kerk in Actie betrokken bij interkerkelijk armoedeonderzoek en het opzetten van nieuwe initiatieven tegen armoede door kerken. We zien u graag 6 maart!

Raad van Kerken | Woerden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *